Välj en sida

Hundtricket är ett trick som länge har använts för att komma i kontakt med personer som man eventuellt kan vara intresserad av. Man kan använda sig av detta utomhus, till exempel i stan eller i parker. För att man ska kunna använda sig av det krävs det att man har en hund. Valpar fungerar bäst för detta, det är dock bra om hunden är tränad i standardlydnad då det underlättar en hel del. Du släpper din hund och får den att springa fram till någon som du är intresserad av, därefter springer du efter din hund och ni kommer att ha en rolig konversation tillsammans och det kommer att bli mer naturligt att lära känna varandra om båda är intresserade.

Nackdelar med hundtricket

Söt hund, lämplig för hundtricket

Det finns de som är rädda för hundar, därav är det en nackdel att släppa sin hund lös. på dejtingsidor kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med andra hundägare och hundintresserade och det är ofta ett bättre sätt när du vill komma i kontakt med de som har ett hundintresse och som delar din kärlek till hundar. Hundtricket kan du även använda på så sätt att du bara låter din söta hund kalla uppmärksamhet till sig utan att du släpper lös den. Om du istället väljer en dejtingsida kan du bestämma träff med någon i en park.

Varför välja någon med hund?

Det finns många anledningar till att du ska välja att dejta någon med hund. personer med hundar uppfattas som bättre partners då dessa som exempel kan ta ansvar över ett annat liv och redan visar det. De är inte heller rädda att binda upp sig under en längre tid och är inte rädda för ansvar. Om du letar efter en lojal partner med mycket kärlek för alla typer av liv ska du därför överväga någon med hund.

Divi